Improtyöpaja tanssijoille: teemana flamencon teoria ja rakenteet!

kuva: Chris Robinson

Tätä on toivottu, ja nyt kurssi starttaa ekaa kertaa keväällä 2023!

Kurssilla käydään läpi tanssin ja musiikin rakenteita, flamencon teoriaa ja tanssin osia tanssijan näkökulmasta. Flamencolaulua ja soittoa opitaan tunnistamaan palmastaen ja improten, letran rakennetta lähdetään hahmottamaan Jerezin yksinkertaisimpien buleriasletrojen kautta. Kurssin tavoitteena on alkaa ymmärtämään muusikoiden ja tanssijan välisen kommunikoinnin lainalaisuuksia ja päästä kokeilemaan kommunikoinnin välineitä- matalalla kynnyksellä!

Kurssilla annetaan materiaalit improvisaatiota varten, tarkoituksena on yksinkertaisimpien remateiden ja aksentointien kautta päästä improvisaatioon kiinni helposti ja turvallisesti. Oppilaiden kurssille antama työnimi “Räpeltävät improajat” valoittanee lähtöriman korkeutta improvisaation suhteen; kurssille tultaessa ei välineitä buleriasimproon tarvitse olla, asennetta (huumoria) lukuunottamatta :)!

Tervetuloa tutustumaan flamencon ytimeen, ilmoittautuminen alkaa nyt! Hopp!

Kurssi toteutetaan työpajana, kertoja muodostuu kevään aikana 5! Kurssille ilmoittaudutaan kokonaisjaksolle, kurssilla on laulua- ja kitarasäestys.

Kurssipäivät:

su 29.1 klo 12-14 (balettisali)
su 5.3 klo 12-14 (flamencosali)
su 26.3 klo 12-14 (flamencosali)
su 2.4. klo 12-14 (flamencosali)
su 23.4 klo 12-14 (flamencosali)

Kurssin hinta: 180€

Ilmoittautumiset: laurajohannarintamaki@gmail.com