Koronainfo

LRflamencon toiminnassa keskeistä on turvallinen oppimisilmapiiri. Tästä syystä sitoudumme noudattamaan THL.n ja hallituksen ajankohtaisia ohjeita koronatilanteen mukaisesti, ja pyrimme turvaamaan tanssijoiden turvallisuuden tanssitunneillamme.

Tunneillamme on maskipakko. Pandemiatilanteen myötä pari- ja kontaktiharjoitukset ovat paussilla, ja tanssitilassa pidetään kahden metrin turvavälit.

Mahdollisessa pandemian kiihtymisvaiheessa jaamme opetusryhmät pienryhmiksi, jotka opiskelevat vuorollaan etäyhteyden kautta. Opetustunnit pyritään aloittamaan viisi minuuttia myöhemmin, ja lopettamaan viisi minuuttia aiemmin, jotta salia vaihtavien ryhmien kohtaaminen vältetään. Jos täysi kokoontumiskielto astuu voimaan, opetus tapahtuu etäyhteydellä, ja opetusmateriaali muokataan vartalopainotteiseksi.

Helsingin Tanssikeskus on huomioinut koronatilanteen osaltansa. Siivousta on tehostettu, ovenkahvoja, hanoja, balettitankoja ja yleisiä pintoja desinfioidaan tehostetusti. WC-tiloissa on käytössä kertakäyttöiset käsipaperit. Pukuhuoneet on suljettu, ja oppilaita kannustetaan tulemaan tunneille valmiiksi treenivaatteissa ruuhkan välttämiseksi.

Toivomme myös, että jos olet matkustanut ulkomaille, jäät tanssituntien osalta 2 viikon karanteeniin matkasi päättymisen jälkeen. Sanomattakin selvää on, ettei tunnille voi osallistua flunssaisena, taikka koronatartuntaepäilyksen alaisena!

Seuraamme koronatilannetta tiiviisti ja päivitämme ohjeita THL:n ja hallituksen linjausten mukaisesti.

Tervetuloa tanssimaan turvallisesti kanssamme pandemiatilanteesta huolimatta, pidetään huoli toisistamme!