Viikkotunnit keväällä 2019

Kanneltalo 17 49 10

Tervetuloa kevätlukukauden tunneille! Lukukauden ensimmäinen tunti on maanantaina 7.1.19, ja viimeinen 28.5.19, tanssiviikkoja on yhteensä siis 17 (hiihtolomalla, festariviikolla VKO 6, eikä huhtikuun viikolla 17 ei ole tunteja)!  Tunneilla on kitara- ja laulusäestys! Lukuvuoden työskentelyä juhlistetaan jälleen Elina Robinsonin oppilaiden kanssa esityksellä Kanneltalossa ke 29.5.2019!

Ti/ Aleksanterin teatteri

Klo 19.30- 21.15 Edistyneet/ Soleá (105min) 380€/ Combolaisille 340€

Edistyneiden tunnilla tutkitaan tulevalla kaudella flamencon kuningatarpalon, Soleán vaativaa, hidasta liikekieltä. Syyslukukaudella keskitytään ymmärtämään flamencolaulua ja –soittoa, opitaan sisäistämään Soleán rakennetta sekä palolle tyypillistä compásta, pulssia ja dynamiikkaa. Kurssilla ohjataan tanssijoita oman liikekielen kehittämistä musikaalisempaan ja liikelaadultaan tasokkaampaan, selkeästi luettavampaan suuntaan. Oppiminen tapahtuu paitsi analysoimalla omaa liikettä, ennen kaikkea toiston, kokeilemisen ja tekemisen kautta! Syyslukukaudella tunnin aluksi keskitytään lisäksi tiukkaan tekniikkatreeniin.

Kurssi on suunnattu flamencotanssin perusteet hyvin hallitseville edistyneille oppilaille, jotka pystyvät tanssimaan tunneilla yksitellen muusikoiden säestäminä. Tunti edellyttää oppilailta sitoutumista, ja omalla ajalla tapahtuvaa treenaamista. Tunnin rinnalla on oltava toinen viikkotunti joko Lauran tai jonkun muun flamenco- opettajan säännöllisellä viikkotunnilla jotta kurssin tasokriteerit täyttyvät.

Ke/ Johannneksen luola

klo 17- 18.15 (75 min) Alkeet2/ tangoskoreografia 290€

Alkeiskurssilla jatketaan syksyn opintoja, ja syvennetään opittua. Tehdään paljon harjoituksia liittyen flamencon perustekniikkaan. Opitusta koostetaan Tangos- koreografia, tunnilla livesäestys n. 5 kertaa lukukauden aikana!

Klo 18.15- 19.30 (75min) Perus- jatkotaso/ Tientos 300€

Vähintään vuoden tanssineille harrastajille suunnatulla keski- ja jatkotason tunnilla syvennytään flamencotanssin perusteiden hiomiseen. Tunnilla työstetään lajiille tyypillisiä markkeerauksia, askelsarjoja sekä kädenlinjauksia, ja tutustutaan palolle tyypilliseen rytmiikkaan. Tunnilla tehdään syvä, juureva, nelijakoinen Tientos- koreografia.

Klo 19.30- 21.15 Deluxe/ nauhakoreografia (90min) 360€

Deluxe- rouvaryhmän lukuvuosi koostuu nauhamusiikkiin tehdyn koreografian työstämisestä. Ryhmä on tasoltaan jatkotason ryhmä, jossa liikemateriaalia työstetään rauhalliseen tahtiin, ja toistetaan opittua paljon. Ryhmän työskentely eroaa muillakin tavoin muista opetusryhmistä: rouvat osallistuvat itse koreografiansa suunnitteluun aktiivisesti. Pääpaino materiaalissa on tulkinnalla, ja niin: eleganssilla.

To/ Johanneksen luola

Klo 18-19 KEVÄÄN UUSI ALKEISKURSSI/ Pieni sali (60min) 260€

Alkeiskurssilla opitaan flamencotanssin perusteet, lajille tyypillistä rytmiikkaa sekä flamencomusiikin ymmärtämistä. Kevään kurssilla tehdään paljon harjoituksia liittyen käsien pyörityksiin ja linjauksiin, koputustekniikkaan sekä vartalon hallintaan. Opitusta koostetaan lyhyt Tangos- koreografia!

Klo 19- 21 Ylempi jatkotaso, Caña/ Bata de cola (120min) 480€

Yli kolme vuotta tanssineiden oppilaiden ylemmän jatkotason tunnilla tutustutaan tänä vuonna bata de colan käyttöön, ja työstetään kaksitoistajakoinen, ryhdikäs Caña – koreografia. Syyslukukaudella keskitytään hameen perusteknisiin harjoitteisiin, ja työstetään koreografian ensimmäisen letran ja escobillan osuuksia. Laura opastaa batattomia oppilaita hameen hankinnassa, värejä voi käydä miettimässä jo Fabrica Flamenca- flamencokaupan sivuilta valmiiksi! Kurssi on suunnattu flamencotanssin perusteet hyvin hallitseville jatkotason oppilaille.

Kanneltalo 19 45 16kuva: Esko Junnonen

MUUTA INFOA: 

Kausi kestään 17 viikkoa, treeni on tauolla syyslomaviikolla. Kausi maksetaan kahdessa erässä, maksuaikatauluista voi aikaisempaan tapaan myös neuvotella!irtotunti 35€/ 90min, 30€/ 60 min.

Kaudella harjoitellut koreografiat esitetään oppilasnäytöksessa Kanneltalossa toukokuussa! Tervetuloa tanssimaan!


ILMOITTAUTUMINEN JA TUNTIEN KORVAAMINEN

Ilmoittaudu tunneille sähköpostitse lähettämällä tuntivaihtoehtosi ja yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero osoitteeseen laurajohannarintamaki@gmail.com . Voit ilmoittautua myös verkkolomakkeella täällä! Lähetän ilmoittautuneille varmistussähköpostin, maksutiedot tunneista sekä tarkemmat tiedot saapumisohjeista tunneille.

Syksyn tunneille ilmoittaudutaan sitovasti koko kaudeksi. Ilmoittautuminen on  peruttavissa vain lääkärintodistusta vastaan. Perutut tanssitunnit korvataan tanssitunteina tai rahallisena korvauksena, oppilaan omat poissaolot voi korvata muilla tunneilla josta alempana lisää! Maksamalla kurssihinnan oppilas sitoutuu kurssin sääntöihin, oikeudet tuntimuutoksiin pidätetään.

Poissaoloja on mahdollista korvata Elina Robinsonin sekä Rodrigo Gonzalesin tunneilla! HUOM! Korvausmahdollisuus ei koske tiiviskursseija, lukukauden poissaolot tulee korvailla lukukauden aikana.

Jos tuntitasoista, maksuaikatauluista tai tuntisisällöistä on kysyttävää,
ota rohkeasti yhteyttä Lauraan, tiedot löytyvät sivuston “yhteystiedot”- kohdasta!

Hintoihin sisältyy säestys n. kerran kuussa, maksut laskutetaan kahdessa yhtä suuressa erässä. Laulajan säestysmaksusta sovitaan tunnilla erikseen.

TERVETULOA TUNNEILLE!