Vartalonhallinnan, rytmin ja liikeanalyysin työpaja flamencotanssijoille

Vahvasta vartalotyöskentelystään ja äärimmäisen musikaalisesta rytmiikastaan tunnettu Laura Vilhonen liittyy LRflamencon tiimiin! Vuosikymmeniä suomalaisia flamencon harrastajia ja ammattilaisia opettaneen maestra Vilhosen tunneille on vihdoin mahdollista taas päästä oppimaan lajin salat, ja samalla, ¡hoplaa!, kasvaa tanssijana!

Syksyn työpajassa keskitytään kropan hallintaan ja syvään liikkeen analyysiin. Kurssilla rakennetaan tanssijan vahvaa kehoa, tehdään runsaasti ylävartalo- ja käsitekniikan treenausta, harjoitellaan erityyppisiä piruetteja, hiotaan jalkatekniikkaa ja yhdistetään osa-alueita toisiinsa.

Kurssilla syvennytään musikaaliseeen työskentelyyn niin jalkatekniikkaan keskityvällä harjoittelulla kuin hakien eroja liikkeen dynamiikasta. Kurssin on merkitty avoimeksi tunniksi, sillä kurssin tyylilaji ja/tai tekniikkakeskeisyys suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa. Työpajaa suositellaan useamman vuoden tanssineille tanssijoille. Mukaan voivat tulla myös pidemmän tauon pitäneet tanssijat, sillä alku on rauhallinen.

Kysy kurssin sisällöistä rohkeasti Rintsikalta sähköpostitse, ja tartu ainutlaatuiseen mahdollisuuteen! Tervetuloa tanssimaan!

to klo 19.30-21.00, Helsingin Tanssikeskus

26.8- 9.12.21

Hinta: 310€/15 krt

Sitoutuvat ilmoittautumiset ja lisätiedot TÄÄLTÄ!

Laura Vilhonen/ Folia Venezolana, kuva Paula Nordfors

Kurssi järjestetään Helsingin Tanssikeskuksen upouusissa tiloissa osoitteessa Sturenkatu 27 (lisätiedot ilmoittautuessa)!