Alfonso Losan tiiviskurssit Helsingissä

Madridilaisen Alfonso Losan tiiviskurssirupeama saa jälleen jatkoa! Suosittu huippupedagogi palaa kurssilaisten pyynnöstä kaupunkiin, ja opettaa Helsingin Tanssikeskuksen tiloissa tiiviskurssit kolmelle tasolle huhtikuussa 2023. Kurssipäivämäärät ovat 14.- 16.4.2023!

Luvassa on totutusti hikinen kurssiviikonloppu selkeän, hauskan, mutta vaativan pedagogin opetuksessa. Alfonson kurssit ovat olleet poikkeuksellisen pidettyjä, joten varaa paikkasi ajoissa! 

Alfonso Losa on palkittu, energisyydestään ja vahvasta ilmaisuvoimastaan tunnettu tanssijakoreografi joka on uransa aikana esiintynyt ja opettanut ympäri maailmaa. Tanssija opettaa vakituisesti Amor de Díos -akatemiassa Madridissa, jossa hän on pidetty ja arvostettu pedagogi. Helsingissä Alfonso on vieraillut mm. vuoden 2016 Helsingin XVIII Flamencofestivaalin pääesiintyjänä, sekä keväällä 2019 Aleksanterin teatterissa teoksellaan Origen Errante.

Selkeästä ja rauhallisesta opetustyylistään johtuen Alfonso opettaa myös alimman tason oppilaita: näin ollen myös vähemmän tanssineilla harrastajilla on mahdollisuus päästä huipputanssijan oppiin perustason kurssilla! Kaikilla kurssitasoilla on tulkkaus. 

Kurssiaikataulu on seuraava:

Perjantai 
klo 18:00- 19:00 perustaso (1h)
klo 19:00- 20:00 jatkotaso(1h)
klo 20:00- 21:00 edistyneet (1h)

Lauantai 

klo 12:00- 13:30 perustaso (1,5h)
klo 13:30- 15:00 jatkotaso (1,5h)
klo 15:00- 16:30 edistyneet (1,5h)

Sunnuntai 
klo 10:00- 11:30 perustaso (1,5h)
klo 11:30- 13:00 jatkotaso (1,5h)
klo 13:00- 14:30 edistyneet (1,5h) 

Hinnat: 140€ (Early Bird ja Laura Rintamäen oppilaat) / 170€ (muut)

Early Bird- tarjous: Mikäli ilmoittaudut kurssille su 28.2 mennessä saat kurssin alennettuun 140€ hintaan. Kannatta siis toimia ripeästi! Huomio! 
Päivämäärän jälkeen ilmoittautuneille kurssilaisille kurssin hinta on 170€.

Kurssi järjestetään Helsingin Tanssikeskuksen tiloissa Vallilassa, tarkemmat saapumisohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Ilman lääkärintodistusta peruutetusta kurssista peritään 70% kurssin hinnasta. Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Toimithan nopeasti, edellisellä kurssilla osa kurssilaisista jäi kovan kysynnän vuoksi rannalle rallattelemaan! Tervetuloa tanssimaan! 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
laura.lrflamenco@gmail.com

Tuotanto: LR Flamenco

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

ESPACIO CREATIVO: Alfonso Losa (ESP), tanssi
la 5.10.2019 klo 19, Helsingin Tanssikeskus

Madridilainen huipputanssija Alfonso Losa kutsuu helsinkiläiset flamencon ystävät tutustumaan luomisprosessinsa yksityiskohtiin vuorovaikutteisessa esityksessään Espacio Creativo (luova tila). Yleisö saa harvinaislaatuisen tilaisuuden kurkistaa huipputanssijan mielenmaisemaan ja tämän menetelmiin luomisprosessin eri vaiheissa esityksessä, jossa ilmaisu ja pedagogia lyövät kättä.

“Intiimi tila ilman teatterin luomaa roolitusta mahdollistaa avoimen vuorovaikutuksen yleisön kanssa, ja avaa näin oven maailmaan jossa taiteen tekemistä on mahdollista syventää. Henkilökohtainen tavoitteeni esityksessä on välittää näkökulmani flamencon tekemisestä, siitä, mikä mielestäni tässä taidemuodossa on olennaista ja mikä pitää minut innostuneena haastamaan itseni taiteen tekemisessä yhä uudelleen. Esityksessä Espacio Creativo kutsun yleisön kanssani avoimeen tilaan suoraan ajatustenvaihtoon, osaksi luovan prosessin yhtälöä.“
– Alfonso Losa

lauantai 5.10 klo 19
Helsingin Tanssikeskus, flamencosali
hinta: 25€
varaukset: laurajohannarintamaki@gmail.com
tuotanto: LRFlamenco.com

HUOM! Paikkoja on rajattu määrä, toimi nopeasti!!